Standardna ponudba

Standardni paket ponuja organizacijam v javnem in zasebnem sektorju lastno platformo za prijavo suma nepravilnosti. Po opravljeni registraciji ima organizacija dostop do svoje osebne platforme, ki bo na voljo v oblaku in dostopna na spletu na posebnem naslovu za vsako organizacijo posebej. 

Platforma, ki temelji na programski opremi GlobaLeaks, omogoča pooblaščenemu predstavniku organizacije (npr. zaupnik), da od prijaviteljev prejema prijave o sumu nepravilnosti ter z njimi po potrebi komunicira tudi takrat, kadar želijo prijavitelji ostati anonimni. 

Linija Spregovori! ima v standardni verziji integriran vprašalnik, ki ga je oblikovala organizacija Transparency International posebej za boj proti korupciji in je skladen z Zakonom o zaščiti prijaviteljev. 

Vprašalnika v okviru standardne ponudbe ni mogoče spreminjati. Prilagoditve v tem paketu so omejene na vstavitev logotipa organizacije ter izbrane osnovne podatke na domači strani platforme. 

490 €/leto*

Brezplačno do konca leta 2023 

* Navedena cena je veljavna ob sklenitvi pogodbe za uporabo Linije Spregovori! v letih 2024 in 2025 

  • Hitra in enostavna nastavitev
  • Skladno z Zakonom o zaščiti prijaviteljev

KAJ DOBIJO ORGANIZACIJE? 

Lastna varna digitalna platforma za notranje prijave, dostopna 24/7 

Vzorčna besedila o uporabi platforme za pravilnike organizacije, spletno stran, intranet in novičnik 

Vzorčna e-poštna sporočila za zaposlene in sodelavce 

Slike in plakat za objavo na spletu in za tisk za obveščanje znotraj organizacije 

Gradivo za usposabljanje – video navodila in pisna navodila

Možnost izvoza podatkov in nastavitve za prenos na avtonomni informacijski sistem (brez zaklenjenih podatkov)  

Izvorna koda, ki omogoča prilagoditve 

Oglejte si platformo

Delovanje platforme z vidika zaupnika, oziroma drugega prejemnika prijav, lahko preverite s pomočjo našega priročnika za uporabo platforme za prejemnike: Linija Spregovori – Vodič za zaupnike, prejemnike

Lahko si ogledate tudi vprašalnike, ki smo jih razvili posebej za to konfiguracijo, s 60-dnevnim brezplačnim testiranjem platforme.

KAKO PRIDOBITI STANDARDNO PONUDBO? 

Če ste zainteresirani za to rešitev, se lahko registrirate neposredno na spletu (s klikom na spodnji gumb) ali se lahko obrnete na info@spregovori.si. Naši sodelavci vas bodo kontaktirali najkasneje v roku 5 dni.

Organizacije, ki že uporabljajo linijo spregovori v standardni različici

V pripravi…