PRIDOBITE LINIJO SPREGOVORI!

Ponudba

Linija Spregovori! temelji na odprtokodni programski opremi GlobaLeaks, ki je skladna z Direktivo EU o zaščiti žvižgačev in Zakonom o zaščiti prijaviteljev. Zagotovljena sta vzdrževanje in osveževanje platforme, pri tem pa niso potrebni zunanji ali notranji tehnični posegi. 

Linija Spregovori! nudi visoko stopnjo varnosti za prijavitelje in zaupnike. Programska oprema je podvržena stalnemu strokovnemu nadzoru, rednim varnostnim revizijam in penetracijskim testom. Več o varnostnih, pravnih in drugih standardih, ki jih zagotavljamo med uporabo Linije Spregovori!, lahko preberete na tej povezavi.

Transparency International Slovenia nudi tri različne pakete za pridružitev k projektu. Prva dva sta namenjena različnim vrstam organizacij v javnem in zasebnem sektorju, ki jim je na voljo standardna digitalna rešitev za prejem in upravljanje prijav. Tretji paket pa omogoča individualne prilagoditve in vrsto naprednih funkcij za delovanje sistema za notranje prijave po meri organizacije. 

BREZPLAČNA TESTNA PONUDBA 

60 dni brez obveznosti 

Brezplačna verzija standardne ponudbe za vse zavezance v javnem in zasebnem sektorju, ki želijo preizkusiti delovanje Linije Spregovori! in se prepričati o njenih prednostih brez kakršnihkoli pogodbenih obveznosti. 

Možnost koriščenja 60 dni
od registracije. 

Brezplačno

za 60 dni

STANDARDNA PONUDBA 

Brezplačno do konca leta 2023 

Standardna verzija platforme Linija Spregovori! za vse zavezance v javnem in zasebnem sektorju z integriranim standardnim vprašalnikom, ki ga je Transparency International posebej oblikoval za boj proti korupciji. 

Skladno z Zakonom o zaščiti prijaviteljev. 

Brezplačno

do konca leta 2023

490 € / leto

v letih 2024 in 2025

PONUDBA
PO MERI

Individualna rešitev po meri organizacije z možnostjo prilagoditve vprašalnika in dodatnih naprednih storitev. 

Na voljo od 1. 3. 2024.

Po dogovoru